Címlap Hírek Nagy erőkkel ...

Nagy erőkkel keresik Bódog Dánielt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kétségbeesetten keresi édesanyja a 29 éves, Pécsett is sokáig élő fiatalt. Kalocsa környékén tűnt el, de ismerősei szerint Pécsett is lehet, hiszen élt és dolgozott itt. 

Édesanyja posztja:

„2024.09.06.-án 13 óra körül Kalocsa-Dusnok környéken eltűnt a fiam. Rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról. Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de ott Dusnokon elveszítettük. Azóta nem érhető el. A rendőrseg, polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal és mi is kerestük/ keressük, de eddig sikertelenül. Viszont már elképzelhető, hogy nincs azon a területen, így ez a poszt is a mi környékünkön is segíthet. Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!

Neve: Bódog Dániel, 29 éves, 197cm magas, vékony testalkatú. Fekete pólót, fehér sportcipőt es világos rövidnadrágot viselt. Se táska, se irat, se pénz nincs már nála. Elhagyta. Alkarján egyedi iránytű tetoválása van, felkar belső részén ginkó fa levele.

Kérlek segítsetek!”