Címlap Hírek Nem mindennap...

Nem mindennapi: meztelenül menekült a gyilkosság után az ismert focista-énekes!

Fotó: Dubravka Petric/PIXSELL
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az eszéki sztár Fiumében egy kávézóban megölt egy 67 éves nőt. Roman Brnada egy ideje már az eszéki főtér közismert utcazenésze volt. Korábban futballistaként futott be karriert, az Eszék melletti Livana NK Tomislav csapatában védett, de a Dinamo Zagreb és a Newcastle is érdeklődött iránta.

Az asszonyt vasárnap délután gyilkolta meg a Fiume főutcáján lévő Pin kávézóban, miután összevesztek. A férfi ezután levetkőzött és meztelenül menekült, mielőtt elfogták. Az eszéki focista edzőként is dolgozott és nemrég egy országos tehetségkutató műsorban is fellépett.

Foto: Vecernij List, Dubravka Petric/PIXSELL

A horvát közvéleményt megdöbbentette a Fiume központjában történt vasárnapi gyilkosság híre. Szemtanúk szerint sokkoló volt a fiumei kávézóban történt gyilkosság. A támadó és áldozata gyakori vendégei voltak a kávézónak, és aznap sokat ittak – utána támadt a férfi a nőre.

Helyszínelés Fiumében – Videó: Vecernji List

A gyilkosság gyanúsítottja Roman Brnada utcai énekes, aki nemrég a horvát Supertalent című műsorban lépett fel.

Nem aratott nagy sikert, még a zsűrivel is összeveszett

A Primorje-Gorski Kotar megyei rendőrkapitányság bejelentette, hogy befejezte a nyomozást egy 36 éves horvát állampolgárral szemben emberölés gyanúja miatt. A horvát Büntető törvénykönyv szerint a súlyosított emberölés 40 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.