Címlap Egyetem Nyílt napok a...

Nyílt napok a PTE Művészeti Karán

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának Zeneművészeti Intézete február 9-én mutatkozik be online nyílt nap keretében, majd február 10-én ugyancsak az internet lehetőségeit kihasználva várja az érdeklődőket a Képzőművészeti Intézet és a Művészettörténeti Tanszék.

A Zeneművészeti Intézet február 9-én mutatkozik be az online térben. Kedden 10 és 13 óra között bemutatják az intézményt, lesznek tájékoztatók a felvételiről és a képzésekről. Így például a hangszeres és magánének szakokról, a tanári szakokról is kiderül minden. A nap pontos programjáról az Intézet közösségi oldalán lehet tájékozódni.

Másnap, február 10-én a Képzőművészeti Intézet és a Művészettörténet Tanszék várja ugyancsak online leendő felvételizőit délután 3 és este 8 óra között. Bemutatják többek között a festő-, szobrász és az intermédia-művész szakokat. Szó lesz a grafikusművész szakról, de az elektronikus zenei médiaművész alapképzésről is a többi alapképzési szakjuk mellett.  A nap programja ITT érhető el.

Mind a két eseményen előzetes regisztrációval lehet részt venni, amit a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának honlapján lehet megtenni.

A szeptemberben induló képzésekre február 15-ig lehet jelentkezni.

Kiemelt képünk forrása: art.pte.hu.