Címlap Baranya Pezsgő Harkán...

Pezsgő Harkány: a Dráva Hotel pedig bowling bárral is várja a vendégeket

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dráva Hotel Thermal Resort**** egy olyan komplexum, ahol négy bowling pálya mellett biliárd, darts, léghoki és csocsó várja a szórakozni vágyó vendégeket. Az épületen belül egy külön rendezvényterem került kialakításra, ahol születésnapok, csapatépítők, találkozók, lánybúcsúk, legénybúcsúk és egyéb rendezvények zártkörű lebonyolítására van lehetőség. Emellett egyre többen veszik igénybe, hogy a wellness részleget is kibérlik egy-egy bulira. Itt arra is van lehetőség! (X)

Puch Eszterrrel, a Dráva Hotel ügyvezetőjével beszélgettünk.

Véget ért a nyári szezon, télen hogyan készülnek Harkányban? Vannak olyan programok, ami messziről csábítja ide a vendégeket?

Puch Eszter: Az ország nagy részén már érezzük a hűvösebb időt, de Harkány, az ország déli részén található, mindig pár fokkal melegebb van, mindig tovább süt a nap, mint máshol. Ezt kihasználva több vendégünk kirándul a Dráva Hotelből indulva. Harkány szerencsére négy évszakos élményeket nyújtó területen található, a vendégeinket a fürdőzés mellett a villányi borok, a pécsi kultúra és programok megismerésére is buzdítjuk. A Dráva Hotel Thermal Resort****-ból könnyen elérhetőek a programok családok, párok, vagy baráti társaságok részére. Emellett időszakosan szervezünk saját programokat is, ezeket mind a Dráva Hotel facebook oldalán, mind a honlapon közzé tesszük.

A Hotel bowling pályája is népszerű.

Puch Eszter: Tél elején a pécsi programok vonzóak. Az adventi forgatag a megyeszékhelyen, a koncertek vagy épp az Adventi Bornapok tőlünk is elérhető, Pécs csupán 20 perc autóútra van a Dráva Hoteltől. Ne felejtsük el, hogy pár hónap múlva már a mohácsi busójárás is igazi élmény lesz a családoknak. Számos vendég érkezik hozzánk azért, mert magas minőségű szolgáltatást kap és garantált itt a kikapcsolódás. Emellett büszkék vagyunk a bowling bárra, a gasztronómiai kínálatunkra és dolgozóink kedvességére.

Mi a legnépszerűbb ilyenkor, az év vége felé közeledve?

Puch Eszter: Az üzleti rendezvények, céges csapatépítő programok a legnépszerűbbek a mostani időszakban. Ehhez a tavaly átadott Retro Bowling Bár is nagymértékben hozzájárul, hiszen az egész napos oktatás, konferencia után kényelmes lehetőséget biztosítunk a közös bulizáshoz, lazuláshoz. A Retro Bowling Bár a területen található, de a Dráva Hotel főépületétől jelentősen elkülönülve, így egy éjszakába nyúló bulinak sincs kellemetlen hatása az egyéb szállóvendégeink szempontjából. A szilveszteri időszakra ez a bár egyben, baráti társaságok részére bérelhető.

Több cég rendezett wellness party-t nálunk, amikor is pár órára csak az ő vendégeik részére biztosítunk belépést a wellness területére. Miért jó ez? Kényelmesen, kötöttségektől mentesen tudnak kikapcsolódni a résztvevők, lehetőséget biztosítva akár az éjszakai wellnessre is.
Ezeken kívül számtalan in- és outdoor programot kínál a Dráva Hotel a vendégei részére.

A hotelben milyen szolgáltatások, szórakozási lehetőségek vannak?

Puch Eszter: A Dráva Hotel egy klasszikus wellness hotel, teniszpályával, teqball lehetőséggel, fitness teremmel, wellness-szel, szauna világgal. Emellett a Retro Bowling Bár-ba, bowling-gal, billiárddal, játékgépekkel is várjuk vendégeinket. A Dráva Hotel éttermi szolgáltatása is elérhető bárki számára, akár egy svédasztalos vacsoráról, egy családi rendezvényről, vagy nagyobb eseményre történő kitelepülésről,
catering szolgáltatásról legyen szó.

Puch Eszter: A Dráva Hotel Thermal Resort**** Harkányban található wellness hotel, amely számtalan szobatípussal rendelkezik, a lakosztályok, classic szobák, a családi apartmanok mellett még a kempingezőket is várjuk. Szolgáltatásai között a teniszpálya, a teqball asztal, a strandröplabda, a játszótér, a kisállat simogató várja a kültéren a vendégeket, a wellness hotel épületében medencetér, szaunavilág, fitness terem, biliárd, csocsó, konferencia termek, fantasztikus ételeket kínáló étterem és még számtalan lehetőség van. Szeptemberben lett egy éves a Retro Bowling Bár, ahol akár zártkörű rendezvények is lebonyolíthatóak, zenével, karaokee-val, bowling bajnoksággal. Emellett van egy csodás kupolaterem névre keresztelt termünk, ahol esküvőket, baráti társasági rendezvényeket tudunk tartani. Mivel tűnik ki a Dráva Hotel a számtalan egyéb hotel közül? A gasztronómiai kínálattal, a tisztasággal, a barátságos és vendégváró dolgozói magatartással és azzal a hozzáállással, hogy itt mindent meg tudunk valósítani. Nyitottak vagyunk a lehetetlennek tűnő feladatok megoldására, az új, formabontó rendezvények szervezésére. Van egy ötlete? Megvalósítjuk!

(X)