Címlap Hírek Tudod, mi a p...

Tudod, mi a pampuska? Akkor ott a helyed az I Love Pécs Café Kvízözön estjén!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tovább robog a Kvízözön az I Love Pécs Caféban. A pécsiek és turisták kedvelt kávézójában február 28-án indult az a kvízsorozat, ami minden hónap utolsó szerdáján mozgatja meg a csapatok agytekervényeit. A következő vetélkedő május 28-án lesz. 

Mozgalmas és változatos kérdések

Finom kávékülönlegességek és borok mellett mérhetik össze műveltségi tudásukat a csapatok az I Love Pécs Caféban május 28-án 18 órától.

– Nincs két egyforma kérdés, sőt olyan csapatokkal is találkozhatunk itt, akik országos hírűek. Így a magas színvonal garantált – mondta Palancsa László, kvízmester.

Nem városismereti ez a kvíz, de annál érdekesebb

– Milyen ételünk a pampuska? De Columbo és Steven Spielberg kapcsolatára is fény derül az ilyen alkalmakkor. A jó kedv végig garantált. A város legfinomabb kávéja mellett gyorsan repül az idő, a két órás játékidő szinte fel sem tűnik a résztvevőknek – tette hozzá Palancsa László.

– A vetélkedőt akár már 18-20 éves kortól is ajánljuk. De középiskolások is vannak szép számmal. Tapasztalatom az, hogy minél színesebb egy csapat, annál ügyesebb is. De általában nem a nyereményért, hanem a közösségi élményért jönnek a résztvevők. Többet nyújt, mint egy kocsmázás. A kvíz jó témát ad a társaságnak, amit sokan megszerettek már.

A vetélkedőre 4-6 fős csapatok jelentkezését várják

Pécsett az ILP Caféban május 28-án 18:00 órakor veszi kezdetét a Kvízözön. Nevezni a játékra a helyszínen vagy a [email protected] e-mail-címen lehet. A csapatonkénti 5000 forint nevezési díjat a helyszínen tudják befizetni a játékosok.