Címlap Hírek Tűz volt a Pé...
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha lemegy a pécsi nap, indul a Pécsi Est – tegnap este azonban nem indult, zárva kellett maradnia a közkedvelt éjszakai klubnak, mert tűz ütött ki a helyiségben.

A szórakozni vágyók helyett szombaton a tűzoltók vették birtokba a Pécsi Estet, mert tűz ütött ki a közkedvelt éjszakai klubban. Szerencsére nem történt komolyabb baj.

A Pécsi Est Facebook-oldalán az alábbi közlemény jelent meg ezzel kapcsolatban:

„Sajnálattal közöljük: a ma estére tervezett rendezvényeinket nem tudjuk megtartani, a Pécsi Est ma csöndben marad. Az történt, hogy a zenekari hangbeállás alatt egy lámpa kigyulladt, ami miatt tűz keletkezett. Szerencsére gyorsan sikerült eloltani, azonban az oltás során keletkezett rumlit nem tudjuk azonnal eltüntetni, ezért a mai rendezvények elmaradnak. Elnézést kérünk mindenkitől, aki nálunk tervezte az estéjét, mi sem egészen így képzeltük ennek a napnak a végét.”

A klub vezetői hozzátették, a szombat estére tervezett koncert pótlásáról intézkednek, az új időpontról nemsokára tájékoztatást adnak. Az intézkedő tűzoltók gyors és szakszerű segítségét hálásak köszönik.

Mi is örülünk, hogy nem történt nagyobb baj!