Címlap Hírek Újabb részlet...

Újabb részletek derültek ki a vokányi teaszeánszról: Anett képzelt hüllők elől menekült, majd leugrott egy magaslatról

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sajtóinformációk szerint menekülés közben leugrott egy magaslatról, ekkor szerezte a sérülései többségét a valóságszereplő, VV Anett. A Borsnak a vokányi szeánsz másik résztvevője, Sáfrány Emese azt is elmondta: eltűnése előtt Anett jelezte, hogy haza szeretne menni. Az indulás előtt viszont a lány az erdőbe futott, ahol az életveszélyes sérüléseket szerezte.

Hárman voltak a sámánnal, minden rendben ment eleinte

Sáfrány Emese hosszan beszélt a Borsnak a történtekről. Azért akart a nyilvánosság elé állni, mert elterjed a hír, hogy drogos bulin vett részt VV Anettel. A vokányi teaszeánszra azért érkeztek, hogy rendbe tegyék az életüket.

– Este megtörtént a szeánsz, minden rendben zajlott. A szertartás vezetőjével, az úgynevezett sámánnal csak mi hárman voltunk jelen. A hírekkel ellentétben nekem nem volt hallucinációm, csak a gondolataim erősödtek fel, azok, amiért odamentem – mondta a Borsnak Sáfrány Emese.

A barátnő azt is elmesélte, számára pozitív volt a szeánsz. El tudta engedni lelki fájdalmait.

Matracon aludtak a szabad ég alatt

A tervek szerint a szertartás helyszínéhez közel, egy külön sátorban aludtak volna, végül mégis a szeánsz helyszínén, a szabad ég alatt, két matracon, egymás mellett tért nyugovóra a két lány. A sámán visszament a szállásra – Emese elmondásai alapján.

Több óra alvás után, mikor már felkelt a nap is, Anett ébresztette Emesét, és azt kérte, hogy hagyják el a helyszínt, szeretne hazamenni.

A barátnő azt nyilatkozta a Borsnak, hogy az ő javaslata azonban az volt, feküdjenek még vissza aludni. Végül – Anett unszolására – mégis felkeltek.

– Csak azt kértem tőle, hogy addig várjon, amíg összeszedem a cuccokat a közeli sátorból. Csupán 1-2 percig voltam távol tőle, de mire visszaértem, őt már nem láttam sehol. Körbenéztem, kiabáltam neki, de nem jött válasz – mondta Sáfrány Emese.

Ezután a szertartás vezetőjével keresték a lányt, de miután ez sem vezetett eredményre, értesítették a hozzátartozókat és a rendőrséget. Majd Vokánytól több kilométerre leltek rá egy munkás a lányra.

Hibát követtünk el – mondta Sáfrány Emese

Még mindig azt várjuk, hogy felébredjünk ebből a rémálomból. Most nincs kedvem kimozdulni az utcára sem, folyamatosan Anett arcát látom magam előtt – mondta megtörten Emese a Borsnak.

A teljes interjú ITT OLVASHATÓ!