Címlap Hírek Vissza akarja...

Vissza akarja szerezni Pécset, és elege van a gesztuspolitikusokból Kubatov Gábornak!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hosszú interjút készített a Mandiner Kubatov Gáborral. Bár a Fidesz pártigazgatóját, és a Ferencvárosi Torna Club elnökét az interjú nagy részében a fociról kérdezték, végül azért politikai kérdésekről is beszélt.

Vissza kell szerezni Pécset

Kubatov Gábor azt mondta, abban reménykedik, hogy vissza lehet szerezni 2024-ben Pécset is. A lap ugyanis arról kérdezte a pártigazgatót, hogyan készülnek a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választásokra.

„Az már látszik, hogy a baloldaliak civil szervezetek mögé fognak felsorakozni, ezzel előkészítve a külföldi finanszírozás lehetőségét is. Ez egyértelmű. Egyrészt saját logo alatt népszerűtlenek – amíg ott van nyakukon koloncként a DK, Gyurcsány Ferenc, vagy Márki-Zay Péter, addig hátrányból indulnak, így mindent meg fognak tenni, hogy ezeket a szerelőket a háttérbe tolják. Másrészt az álcivil szervezeteiket az amerikaiak ki tudják tömni dollármilliókkal. Mert ne legyenek kétségeink, megint külföldi pénzből fognak kampányolni. Ami a Fideszt illeti, abban reménykedem, hogy vissza tudunk hódítani olyan városokat, mint Pécs, Szombathely, Miskolc, vagy akár Szeged. A többit pedig meg kell tartani. Az EP-választáson fényes győzelmet kell aratni, mert ez Magyarorszég, és valljuk be, Európa érdeke is”

– magyarázta az interjúban.

Izgalmas rész volt az is az interjúban, amikor a pártigazgató arról beszélt, elege van a jobboldali gesztuspolitikusokból.

– Egy fontos dolgot had jegyezzek meg:

elegem van a gesztuspolitikusokból, akik a jobboldalról a baloldalra próbálnak smúzolni. Vannak néhányan a mi politikai közösségünkben, akik próbálnak kiegyezni a balliberálisokkal. De ennek nincs semmi értelme.

A másik oldalon ugyanis legfeljebb azt mondják: „jópofa srác vagy”, de úgy sem szavaznak rád. Rossz úton járunk, ha azt gondoljuk, hogy velük együtt, közösen lehet irányítani a várost, ugyanis ők zsigerileg elutasítanak minket, gáncsolnak, ahol tudnak, a balliberális szavazókat pedig a gesztuspolititzálás nem hatja meg – mondta Kubatov.

A teljes interjúért meg kell vásárolni a Mandiner friss hetilapját.