A koronavírus miatt maradnak el előadások a Pécsi Nemzetiben

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csókos asszony című produkció egyik vendégművészének pozitív COVID tesztje miatt, a járványügyi hatóság által végzett kontaktkutatás alapján a teátrum társulatának néhány művésze karanténba került, ezért több előadás is elmarad a Pécsi Nemzeti Színházban.

Elmarad a mai és a holnapi napra, illetve november 11-re meghirdetett A padlás c. darab. Az október 31-re meghirdetett Játék a kastélyban, nem tartják meg a Balfácánt vacsorára c. előadást november 2-án, a Csókos asszonyt november 5-én és 6-án.

A Pécsi Nemzeti Színház közösségi oldalán azt írják, a színház pénztárában vásárolt jegyeket más időpontra lehet cserélni, vagy visszaválthatják a színház pénztárában november 30-ig. Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. automatikusan visszaváltja.

A színházban a járványügyi hatósággal egyeztetve, az érvényes jogszabályok szerint zajlik a kontaktkutatás, szükség esetén a tesztelés, hiszen mindent megtesznek azért, hogy a nézőket, kollégákat biztonságban tudják.

Hirdetés
Előző sztori

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég

Következő sztori

Egy hét alatt 42 baleset történt Baranyában

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1