Egyre több baranyai eseményt mondanak le a koronavírus-para miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A koronavírus-járvány második hullámának a küszöbét jelzi, hogy az elmúlt napokban ugrásszerűen megnőtt az új fertőzöttek száma. Ezt a baranyai programszervezők is érzik, ami miatt több hétvégi eseményt is lefújtak.

Ugrott a szászvári falunap

Vidák Krisztina, Szászvár polgármestere pár órája jelentette be Facebookon, hogy az önkormányzat döntése értelmében elmarad az augusztus 15-re tervezett falunap.

A környékbeli megbetegedéseket, a népegészségügy, a helyi orvosok véleményét figyelembe véve ezt a döntést hoztuk meg. Tudom, hogy sokan várták a falunapot, szerettek volna kikapcsolódni, de sajnos az egészség, a megelőzés fontosabb.

– fogalmazott a polgármester, majd hozzátette, hogy a várhatóan nagyobb létszámot vonzó programokat is elhalasztják határozatlan időre.

A szaporcai terelőverseny is elmarad

Nem csak a szászváriak döntöttek így, lapunk úgy tudja, hogy a szaporcai Ős-Dráva Látogatóközpontba tervezett Magyar Pásztorkutyák Terelőversenye is elmarad.

Amint tudomásunkra jut még több elmaradó esemény, frissítjük cikkünket.

Előző sztori

Mi a fene az a raktárkoncert?

Következő sztori

Kihirdették a Virágos Magyarország győzteseit

Legutóbbiak innen: Koronavírus