Emese, Sarolta

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kiakadt a Fidesz, mert szerintük Péterffy “megsarcolná” a bölcsődéket, óvodákat

//

A Fidesz sajtóközleményben tiltakozik és érzéketlennek tartja Péterffy Attila döntését azért, mert a pécsi óvodáktól vonna el 210 millió forintot.

Hirdetés

“Embertelennek tartjuk és ezúton is tiltakozunk az ellen, hogy Péterffy Attila 210 millió forintot von el az óvodáktól és bölcsődéktől, azok után, hogy a pécsi óvodai és bölcsődei dolgozók a járvány legveszélyesebb időszakában nyújtottak személyesen segítséget a PAPI program keretében a pécsi idősek ellátásában” – olvasható a Pécsi Fidesz közleményében.

A Fidesz az elvonás helyett inkább többlet juttatás formájában szeretné megköszönni az óvodai és bölcsődei dolgozók eddigi munkáját.

– Szerintük itt lenne az ideje, hogy Péterffy Attila is az önkormányzati dolgozók helyzetével foglalkozzon, inkább mintsem hogy a járványhelyzetre hivatkozva 200 millió forinthoz juttatja az egykor általa vezetett francia multicéget egy önkormányzati vállalat (vagyis közvetve a pécsi polgárok) kárára – tette hozzá a Pécsi Fideszes Frakció.

Hirdetés

Előző sztori

Az HBO Max fogja bemutatni a Snyder cut féle Igazság Ligája filmet

Frissítve
Következő sztori

Egyelőre nincs negatív gazdasági hatása a járványnak Pécsett, mondta Péterffy, de akkor miért vonnak el százmilliókat?

Legutóbbiak innen: Koronavírus