Címlap Koronavírus Négy Tüke Bus...

Négy Tüke Buszos és újabb két koronás beteg a pécsi önkormányzatnál!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb két munkatárs kapta el a koronavírust a pécsi önkormányzatnál. A Polgármesteri Hivatal Jogi és Szervezési Főosztályának két munkatársa a hétvégén kapta kézhez pozitív teszteredményét. Egyikük pénteken lett rosszul, közvetlen kollégájánál pedig szombaton jelentkeztek a tünetek - tudta meg a Pécs Aktuál. 

Az önkormányzat megkezdte a két munkatárssal szoros kapcsolatba került dolgozók tesztelését és a kontaktkutatást. A hivatal munkatársainak felénél egyébként hétfő óta otthoni munkavégzést rendeltek el, ezzel biztosítva az önkormányzati munka folytonosságát.

A Tüke Busz Zrt.-nél a folyamatosan végzett tesztelések eredményeként négy – nem autóbuszvezető – munkavállalónál is beigazolódott, hogy koronavírussal fertőzöttek

– értesült a Pécs Aktuál. Ők jelenleg otthonukban vannak enyhe tünetekkel, vagy tünetmentes állapotban. A társaság folytatja a teszteléseket, különös tekintettel az érintett munkatársak közvetlen kontaktjaikra.

Tovább nőtt a koronavírus-fertőzött dolgozók száma a Pécsi Városközponti Óvoda Kodály Zoltán Utcai Tagóvodájában – tudtuk meg. Két munkatárs kapta kézhez a napokban pozitív koronavírus tesztjét, a kontaktkutatás során velük együtt

összesen 9 dolgozó és egy 10 fős gyermekcsoport került járványügyi megfigyelés alá.

A tagóvodában a korábban november 30-ig elrendelt rendkívüli szünetet az Oktatási Hivatal december 4-ig hosszabbította meg.