Újabb szociális munkások utazhatnak ingyen a buszon!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ingyenesen utazhatnak a pécsi, helyi járatú autóbuszokon az Integrált Nappali Szociális Intézmény (INSZI) dolgozói – közölte a Pécs Aktuállal a pécsi önkormányzat.

Az önkormányzat a járványügyi veszélyhelyzet megszűnéséig biztosította számukra a korlátlan és ingyenes utazást a Tüke Busz Zrt. járatain.

Az intézkedésre azért volt szükség, mert a koronavírus járvány ideje alatt megnőtt a segítséget igénylő pécsiek száma, akiknek az ellátását az INSZI munkatársai a rászorulók otthonában biztosítják. Ehhez az intézmény dolgozóinak rendszeresen buszra kell szállniuk a városban, számukra jelent nagy könnyebbséget az ingyenes és korlátlan utazás. A városvezetés ezzel az intézkedéssel is segíti a rászoruló pécsiek ellátását és a járvány elleni helyi védekezést.

Az ingyenes utazást az érintettek a személyazonosításra használható igazolványuk és a kormányrendeletben a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködők számára előírt igazolás felmutatásával vehetik igénybe.

Hirdetés
Előző sztori

Most kell megvenni a halat karácsonyra, ha jót akarunk!

Következő sztori

Hamarosan regisztrálhatunk a koronavírus elleni oltásra

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1