Címlap Közélet Átmeneti vízh...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tettye Forrásház közlése szerint március 13-a szerda 23:00 óra és 14-e csütörtök 5:00 óra között a társaság szakemberei lehetséges csőtöréseket keresve átfogó ellenőrzést végeznek a patacsi városrész vízvezetékhálózatán. Az egyes szakaszok ideiglenes kizárása miatt ez idő alatt átmeneti vízhiány fordulhat elő Patacs magasan fekvő részein, a Pázmány Péter és a Platán utcáktól északra eső területeken. A szolgáltatás legkésőbb reggel 5:00 órára zavartalanul visszaáll.

A szakemberek ugyanezen a napon délelőtt Tüskésrét mellett, a Nagyárpádi út 13/A számú ingatlan bekötővezetékét javítják. A munkálat miatt 9:00-12:00 óra között vízhiány, vízzavarosodás, nyomásesés fordulhat elő a Faiskola utca–Nagyárpádi út–Kanizsai Dorottya út–Árpádi-árok közötti területen, illetve a Kanizsai Dorottya úttól délre a Kemény Zsigmond utca–Kiss János utca–Mester utca–Köves-földi út–Udvardi utca–Háromszög utca–Rétszél utca közötti területen. A munkálatot követően a kiegyensúlyozott vízminőség rövid időn belül visszaáll.