Ulrik

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Félrevezették az Indexet, nincs veszélyben a szerkesztőség

Ezt Bodolai László, az Index.hu Zrt.-t tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány (MFA) kuratóriumi elnöke a Media1-nek nyilatkozva azt mondta, szerinte a konkurens 24.hu alaptalanul okozott riadalmat az Indexnél, de valójában nincs ok a pánikra.

Hirdetés

Megszűnhet az Index, veszélyben a szerkesztőség – közölte tegnap a főszerkesztő, de Bodolai szerint félreértésről van szó, hiszen Gerényi Gábor ugyan valóban kidolgozott tanácsadóként egy működési koncepciót az Index számára,

csakhogy a kidolgozott koncepciót az Index.hu igazgatósága nem fogadta el, Gerényi munkája pedig már véget is ért.

Bodolai László szerint az Index szerkesztőségét félrevezették, ezért most rögtön tájékoztatni fog mindenkit a valós helyzetről.

Bodolai hozzátette a lapnak, hogy szerinte a 24.hu úgy szivárogtatott ki üzleti titkokat piactársa igazgatósági üléséről, hogy a leírtakat torzan közölte és a megjelentek nem fedik a valóságot.

Az Indexet tulajdonló alapítvány kuratóriumi elnöke közölte, hogy Pusztay András vezérigazgató munkájára számítanak ezután is.

Pusztay feladata az, hogy kidolgozzon egy másik koncepciót, amivel máshogyan lehet gazdasági racionalizálást végrehajtani, ami a válság miatt ugyanakkor elkerülhetetlen.

Azonban Bodolai szerint nincs szó arról, hogy szétdarabolnák az Indexet, ahogyan azt a 24.hu állította.

Hirdetés

Előző sztori

Zivatarok, felhőszakadás, jégeső és viharossá fokozódó szél

Következő sztori

A fogyasztásmérő órákkal folytatja az E.ON

Legutóbbiak innen: Közélet