Újraéled a Múzeum utca: fényfestés, koncertek, óriásbábok, táncházak várnak minket

//
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 7. és 16. között óriásbábok, fényfestés, olvasóliget, nyári színház, koncertek, táncházak, családi és kézműves programok várják a Múzeum utcába látogatókat.

Múzeum Utca Plusz néven indít új programsorozatot a pécsi önkormányzat a Zsolnay Örökségkezelő Nkft.-vel, a Janus Pannonius Múzeummal, valamint a Zsolnay Fényfesztivál és a Pécsi Szelet szervező csapatával közösen.

A rendezvénysorozat célja, hogy nem csupán a város turisztikai forgalmát lendítsék fel, hanem új értékeket és hagyományokat szeretnének teremteni.

Na de mire számíthatunk a Múzeum utcában?

Fellép majd a Band of StreetS, lesz táncház a Vizin zenekarral, kiállításokkal, tematikus sétákkal, beszélgetésekkel is készülnek a szervezők, de lesz kreatív alkotótér és művészpiac is, ahol a baranyai képző- és iparművészek, formatervezők, designerek termékeit, márkáit ismerheti meg a közönség. Az eseményen a gyerekprogramokból sem lesz hiány, a legkisebbeket a Pécsi Pagony várja a helyszínen, de lesznek kézműves-foglalkozások és workshopok is.

A programokról bővebb információt ITT találsz.

Kiemelt kép: https://pecsnyitva.hu/muzeumutcaplusz

Előző sztori

Álhíreket terjesztenek az orvosikról

Következő sztori

Akár már a Balatonig is elnézhetünk Baranyából!