Címlap Közélet Hatalmas öröm...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem mindennapi meglepetésben részesült az a két kisfiú, akiket születésnapjuk alkalmából a Baranya Vármegyei Rendőrkapitányság munkatársai köszöntöttek fel.

A szervezet közlése szerint két kisfiú édesanyja is azzal kereste fel a főkapitányságot, hogy gyermekeiknek szeretnének egy felejthetetlen születésnapot szerezni.

Valentin családjában soha nem volt rendőr, azonban az 5 éves kisfiú olyannyira rajong a rendőrökért, hogy a februári farsangon is rendőrjelmezt viselt. A meglepődött Valentint kora reggel egy rendőrautó várta a házuk előtt, majd a rendőrök a kisfiút óvodába vitték.

A 7 éves Máté nemcsak rendőr szeretne lenni, hanem minden álma, hogy felnőve „kommandós” legyen. Őt a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai várták a főkapitányság Athinay utcai épületében, ahol betekintést nyerhetett a kommandósok munkájába.

A meglepetésprogramok végén mindkét gyermek ajándékcsomagot kapott a rendőröktől, akik nagy örömmel váltották valóra a rendhagyó kívánságokat.