Címlap Közélet Így kell: Pét...

Így kell: Péterffy gratulált Hoppálnak (is)

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécs polgármestere választási győzelmük apropóján gratulált Hoppál Péternek és Mellár Tamásnak. Péterffy Attila szerint továbbra is azon fog dolgozni, hogy a város valódi közösségként tudjon működni. Íme a városvezető közleménye:

„Köszönöm minden pécsi szavazópolgárnak, aki tegnap a szeszélyes időjárás ellenére élt demokratikus jogával, elment a szavazófülkékhez, és a legjobb lelkiismerete szerint leadta a voksát a parlamenti választáson.

Gratulálok dr. Mellár Tamásnak és dr. Hoppál Péternek, a két pécsi választókörzet győztesének, Pécs leendő parlamenti képviselőinek. Azt várom el tőlük, hogy majdani esküjükhöz híven politikai meggyőződésüktől és párthovatartozásuktól függetlenül mindenek felett a pécsiek érdekeit szolgálják. Ehhez eredményes és sikeres munkát kívánok nekik.

Pécs polgármestereként a választási kampány felfokozott hangulata után továbbra is azon dolgozom, hogy a város valódi, összetartó közösségként tudjon működni.