Címlap Politika Márki-Zay Pét...

Márki-Zay Péter beismerte, hogy hibázott, de…

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Van-e olyan hibád az elmúlt időszakból, amivel magyarázható ez a különbség a Fidesz és köztetek? – kérdezte Gulyás Márton a Partizán élő kapcsolásában Márki-Zay Pétert.

„Hát nagyon nagyon rossz hírem van mindenkinek: ez a különbség nem magyarázható. Én biztos vagyok benne, hogy hibáztam, biztosan sok hibát elkövettem, de abban is biztos vagyok, hogy az elmúlt négy évben mindent megtettem, és biztos vagyok benne, hogy senki másnak nem lett volna esélye a Fidesszel szemben. Senki másnak nem lett volna, mint ahogy látjuk sajnos az összes többi körzetben is”

– idézi a 444 a miniszterelnök-jelöltet.

A vásárhelyi körzettel kapcsolatban elmondta, hogy rendkívül csalódott, de hozzátette, hogy nem is nagyon koncentrált erre a körzetre a miniszterelnök-jelöltsége miatt.

„Én nagyon nyugodt voltam, hogy az a stratégia, amit az elmúlt 4 évben felépítettünk az az egyetlen esélyes stratégia volt Orbán Viktor ellen. (…) Összefogás nélkül se lett volna jobb az eredmény, igaz, ennél rosszabb eredményt is nehéz elképzelni” – mondta.

Gulyás megjegyezte, hogy nem látott mást a színpadon az összefogásból Márki-Zay mögött.

„Szokták mondani, hogy a sikernek sok anyja van, de a kudarc mindig árva. (…) A mi feladatunk az, hogy ezt az összefogást tartsuk.”

Azt is felvetette, hogy így utólag talán jobb ötlet lett volna bojkottálni a választást, mert a hazug propaganda és a kormánymédia túlsúlya miatt győzhetett a Fidesz.

(via 444.hu)