Címlap Közélet Közösség Örömfutást és...
Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jótékonysági futást és családi napot szervez a Pécsi Jótékony Nőegylet június 4-én Tüskésréten. Az eseményen összegyűjtött adományokat a pécsi nehéz sorsú gyermekek általános iskolai étkeztetésére fordítják.

A hagyományteremtő céllal megrendezett eseményen a cél egy kör teljesítése a tüskésréti tó körül, amelynek végén a Nőegylet tagjai házi készítésű süteménycsomaggal kedveskednek a befutóknak.

Az örömfutás mellett számos izgalmas családi programmal készülnek a szervezők: lesz légvár, állatsimogató, tombola, fellép a Dance Show gyermek tánccsoportja, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pedig gyermekek számára kialakított KRESZ-parkkal képviselteti magát.

A futást közös bemelegítés és nyújtás teszi teljessé, illetve a résztvevők ingyenes állapotfelmérésen vehetnek részt a Spinalist Stúdió jóvoltából. A futásra regisztráltak ajándék pólót kapnak a futás megkezdése előtt, ehhez előzetes regisztráció szükséges, amit ITT LEHET megtenni.