Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Még három hasonló szelfipontot tervez az önkormányzat

/

Mint ahogy arról a Pécs Aktuál is beszámolt, nyolc hónap után egy gyalogosforgalomtól elzárt kertvárosi körforgalomban kapott helyet a korábban balesetveszélyesnek nyilvánított szelfipont. Ruzsa Csaba alpolgármester az RTL-nek ráadásul azt nyilatkozta, még három hasonló installációt terveznek Pécsett.

Tavaly december elején határozott a városvezetés arról, hogy a felirat az 58-as úti körforgalomban kapjon helyet, ám a feliratot csak most, augusztus közepén helyezték ki.

Az RTL Klubnak is feltűnt, hogy a csaknem hárommillió forintért vásárolt felirat a városszéli körforgalomba került. Ráadásul a Fidesz helyi képviselője azt nyilatkozta, hogy a körforgalomba állított betűk balesetveszélyesek.

Éppen azért vártak hónapokig a különböző engedélyekre, hogy olyan helyre állíthassák az installációt, ahol nem járnak a gyalogosok.

Hirdetés

– A felirat effektíve már nem szelfipontként funkcionál, hanem egy autópályabevezetőről egy Pécs-jelzés – fogalmazott az RTL-nek Ruzsa, majd hozzátette, hogy a szelfi szerelmeseinek nem kell sokáig várnia a valódi szelfipontokra, ősszel ugyanis hármat is átadnak majd a város turisták által látogatottabb helyszínein.

Az RTL Klub szerint a körforgalom egyébként nem tartja vissza a szelfizőket, amióta felállították, egyre többen merészkednek a közelébe, hogy fotózkodjanak a felirattal.

Mivel a polgármester, sőt az egész városvezetés lelkes szelfiző hírében áll; olyannyira, hogy Péterffy Attila nem rég még szelfipontokról is ábrándozott; nem lennénk meglepve, ha kiderülne hamarosan, hogy már hetekkel ezelőtt sokkal jobb, szebb és biztonságosabb PÉCS feliratot kezdtek el terveztetni, mint amilyen ez volt.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Vaddisznók terrorizálták a Mecsekben kiránduló családot

Következő sztori

A PMFC-nek el kell vennie a Békéscsaba veretlenségét!

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)