Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Keddi sajtóhírek szerint újabb, immár a hatodik nyomozást rendelte el a rendőrség a jelenlegi baloldali városvezetés mutyijai miatt. Ez alkalommal jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak Péterffy Attila és MSZP-s alpolgármestere, Ruzsa Csaba ellen, mivel a feljelentők szerint Ruzsa törvénytelenül vehetett fel mintegy 40 millió forint közpénz – reagált a Pécs Aktuál hírére a pécsi polgári szövetség közleményben.

Hozzátették: „ugyancsak mai hír, hogy a Mandulás-kemping büntetőügyében újabb feljelentés- kiegészítést nyújtottak be a hatóságoknak. Ezt nem más tette meg, mint Péterffy Attila egykori programírója, a mometumos Körömi Attila. A kemping területére a szocialistákhoz köthető személyek álmodtak luxusházakat, a Bőrklinikát pedig mélyen az értéke alatt számították ebbe a csereüzletbe. Ezzel vajon ki járt jól? Az ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt folytat nyomozást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság”.

A baloldali városvezetés folyamatos mutyijai és hozzájuk köthető gyanús pénzügyi körök nyomulása közben szeretett városunk, Pécs lemarad. Nem kétséges, hogy változásra van szükség a városvezetésben – jelentették ki.

A Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) alkotta pécsi polgári szövetség éppen ezért megválasztása esetén

üvegzseb-rendelettel minden, az önkormányzat és annak cégei által kötött szerződést nyilvánosságra fog hozni, annak érdekében, hogy a pécsiek lássák, mire költik a pénzüket!

– közölték.


Kapcsolódó cikkünk a témában: