Címlap Közélet Pezsgő és pog...

Pezsgő és pogácsa: polgármesteri avatás a Tettyén

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hamerli-parknak nevezték el ezt a területet, amit az önkormányzat alakított ki a volt Kesztyűgyár mellett.

Péterffy Attila szerint

„ez nem csak egy új park, hanem egy recept, amelyből kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy egy elhagyott területből új park lehessen!”

Az egykori kesztyűgyár irodaépülete mögötti elhanyagolt zöldfelületet egy közeli cég munkatársa, Illés Zoltán kezdte el tavaly rendbe szedni, szépítgetni. Miután tudomást szerzett erről a terület önkormányzati képviselője, Horváth Tamás, felkarolta az ügyet. Aztán a Biokom munkatársai is beszálltak a takarítási munkába – közölte a polgármester.

Végül ez lett belőle:

Az avatón pezsgő és pogácsa is volt.

A parkról korábban videót is forgattunk, erről ebben a cikkünkben olvashatnak többet:

Korábban megírtuk azt is, hogy aki rendszeresen követi az önkormányzat és a polgármester híradásait, annak feltűnhet, hogy

AMOLYAN KARBANTARTÓI SZEREPBE TORNÁZTA BELE MAGÁT PÉTERFFY ATTILA, VAGY SZÁNDÉKOSAN, VAGY VÉLETLENÜL.

Komolyabb eredmények híján ugyanis legtöbbször protokoláris eseményekről, és ilyen városüzemeltetési munkákról ad hírt a város és vezetője – mintha ez komoly újdonság lenne. Pedig nem az! Azonban ezzel is nyerhet Péterffy Attila, mert ez a taktika remek. Hogy miért, azt ebben a cikkben írtuk meg:

(Fotók forrása: Péterffy Attila, polgármester)