Címlap Közélet Rendbe tették...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt évek során sok bosszúságot okozott a Citrom utcában lakóknak és arra járóknak, hogy egyes személyek nem rendeltetésszerűen használták az edényeket, nem megfelelő hulladékot helyeztek el, vagy a hulladékok az edények mellé kerültek. A pécsi városüzemeltetési társaság gondoskodott a Citrom utcai hulladékgyűjtő pontról, hogy a lakosság számára tisztább és rendezettebb környezetet biztosítson.

A cég közlése szerint bővítették a kommunális vegyeshulladék-edények számát, hogy a megnövekedett igényeknek megfeleljen. A fém szelektív hulladékgyűjtő edényeket piros színű műanyag edényekre cserélték, hogy egyértelműbb legyen azok szelektív funkciója, az edényekre a rendeltetésszerű használatról szóló tájékoztató matricákat ragasztottak.

Elvégezték a terület gyommentesítését is, hogy a környezet esztétikailag is megfeleljen az elvárásoknak.

A következő napokban térfigyelő kamerákat is kihelyeznek a kialakított állapotok megőrzésének érdekében, valamint a pécsi közterület-felügyelet munkatársai is gyakori ellenőrzést fognak végezni a helyszínen.