Címlap Közlekedés Több helyen i...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tanév végeztével, június utolsó hetében több helyen végez kisebb forgalomkorlátozással járó munkálatot a Tettye Forrásház. A Petőfi utcában szerelvényaknát szüntetnek meg, a Hungária utcában aknafedlapokat cserélnek, az Alkotmány utcában és a Szigeti úton tűzcsapokon mérnek oltóvízhozamot a szakemberek.

Június 24-én, hétfőn reggeltől a szolgáltató aknafedlapokat cserél a Hungária utca 12. előtt, ahol – amíg az új burkolat megfelelően megköt – várhatóan egy hétig kell útszűkületre számítani.

Ugyanaznap a Petőfi utca – Nagy Jenő utca kereszteződésében dolgoznak a szakemberek, föld alatti szerelvényszekrényt szüntetnek meg az ivóvízhálózaton. A 24-én, hétfőn 8:00 órakor kezdődő munkálat velejárójaként útszűkületre kell számítani a Petőfi utca és a Nagy Jenő utca kereszteződésénél, valamint a Nagy Jenő utcából nem lehet balra kanyarodni a Petőfi utca – Szigeti út kereszteződése felé. A munkálat az útburkolat helyreállításával zárul, várhatóan július 5-én tér vissza az eredeti forgalmi rend.

Szintén június 24-én oltóvízhozamot mérnek 8:00 és 9:00 óra között az Alkotmány utca 27. és 34., majd 13:00 és 14:00 óra között az Ürögi fasor 2/A és 2/B előtt álló tűzcsapokon.

A mérések miatt aznap vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő: a Petőfi utca – Kodály Zoltán utca – Barbakán tér – Klimó György utca – Hungária utca által határolt, és a Rácvárosi út – Szigeti út – Tüzér utca – Páfrány utca – Kovácstelep – Fő utca által határolt területeken.

A mérési pontokon a mérések közben útszűkületre lehet számítani. Az intenzív vízvételezés hatására nagyobb mennyiségű vízfolyás jelenhet meg