Adalbert

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rengeteg szabadstrand várja a fürdőzőket a Balatonon

Hamis látszatot kelt az ellenzék, amikor arról beszél, hogy eltűntek a szabadstrandok a Balatonon – hangzott el vasárnap a balatonboglári Platán Strandon, ahol politikusok tartottak sajtótájékoztatót.

Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke a sajtótájékoztatón elmondta: végiglátogatták Fonyód, Lelle és Boglár szabadstrandjait, amelyek nem csak megteltek, de amellett, hogy ingyenesek, kulturált feltételeket biztosítanak a fürdőzőknek.

Az ellenzék egyszerűen hamis látszatot kelt, amikor arról beszél, hogy eltűntek a szabadstrandok a Balatonon. Szó sincs róla

– magyarázta, és azt javasolta a baranyaiaknak is: jöjjenek el, pihenjenek a magyar tenger partján.

Hirdetés

Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta: ne higgyenek az ellenzéknek,

higgyenek inkább a saját szemüknek, jöjjenek el a Balatonra, a szabadstrandokra és nézzék meg, milyen állapotban is vannak.

Móring József Attila, a térség országgyűlési képviselője megemlítette, hogy az elmúlt évek fejlesztései mellett a Magyar Turisztikai Ügynökség most hirdette meg a negyedik strandfejlesztési pályázatát.

Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere kiemelte, hogy valamennyi strandjuk ingyenes és nem is tervezik fizetőssé tenni egyiket sem.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

9 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és nincs újabb elhunyt

Mohács
Következő sztori

"Méltatlanság"miatt kirúgta a jegyzőt a polgármester! Mire készül a város első embere?

Legutóbbiak innen: Közélet

bool(false)