Címlap Közélet Segítene a pé...

Segítene a pécsi Fidesz Péterffynek az orfűi akvapark megnyitásához

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint arról lapunk beszámolt, Péterffy Attila és a pécsi városvezetés nem támogatja az orfűi strand ideiglenes újranyitását, a fürdő részleges felújítását felesleges pénzkidobásnak tartva. Erre reagálva a közgyűlés Fidesz-frakciója felajánlotta segítségét a pécsi önkormányzat számára. Íme a szervezet közleménye:

„Sajnálattal értesülhettek a pécsiek arról, hogy Péterffy Attila nem támogatja az orfűi aquapark idei működtetését, ezért az nem tudja idén fogadni a látogatókat és zárva marad.

Péterffy Attila indokolásként pénzhiányra hivatkozott, ezért felajánljuk segítségünket számára, hogy mégis élvezhessék a pécsiek a szomszédos élményfürdőt. A strand működtetése ugyanis kevesebbe kerülne például, mint a baloldali propagandatermékké silányított városi média fenntartása vagy Péterffy Attila kedvenc házi ügyvédje által vezetett, átvilágításnak hazudott politikai boszorkányüldözés. Javasoljuk tehát, hogy kérdezze meg Péterffy Attila a pécsieket, hogy mit szeretnének idén: az orfűi aquaparkban fürdőzni vagy az ő fényképét és szalonképtelen ügyvéd barátja sértegetéseit nézegetni a városházi újságban?

A beérkező válaszok alapján pedig javasoljuk, hogy a pécsi adófizetők pénzét a nagyobb támogatottságú célra fordítsa.

Végül megjegyezzük, hogy különösen szégyenteljesnek tartjuk, hogy ezt a döntését csak a választásokat követő napokban merte a városvezetés bejelenteni, egészen addig eltitkolta a pécsiek előtt.”

Az ügyben korábban megjelent cikkünk alább olvasható: