Szándékosan vagy véletlenül tüntették el egy faültetős esemény fotóiról az egyik pécsi alpolgármestert?

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyot megy mostanában egy pécsi DK-s képviselő. Siposné Bikali Éva most arról számolt be, hogy “a Környezetvédelmi Világnap alkalmából Péterffy Attila polgármester úrral, képviselőtársaimmal, családommal és a munkára kész pécsi lakosokkal, a Biokom Nkft. munkatársainak irányításával 50 darab facsemetét ültettünk ma délelőtt a Béke Parkban.

A lelkes faültetésről egy halom képet is megosztott a képviselő és maga a polgármester is, de a fotók a legnagyobb balos facebookos csoportban is landoltak természetesen, ahogy kell!

Majd jött a csavar:

Bognár Szilvia kommentben posztolta önmagát, ahogy a kislányával ültetnek. Vagyis jelezte: ők is ott voltak a PR-eseményen!

A fotókat jobban megnézve valóban úgy tűnik, mintha lehagyták volna Bognár Szilvia – egyébként szintén DK-s – alpolgármestert; de hogy ez szándékos volt-e, vagy csak az események sodrában kerülte el a fotós figyelmét, azt nem tudjuk. Néhány képen egyébként a távolban felfedezhető a kultúráért felelős alpolgármester, ha valaki nagyon keresi.

Előző sztori

Nem lesz negyedik hullám Magyarországon?

Következő sztori

Templomot pusztított le pár tizenéves, de utána sem mentek haza!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1