Címlap Politika 60 éves lett ...

60 éves lett Gyurcsány Ferenc, boldog születésnapot kívántak neki a pécsi közgyűlésen!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jeles nap a mai, ugyanis 60 éves lett Magyarország leggyűlöltebb politikusa, Gyurcsány Ferenc, akinek azonban ezt egyre többen nézik el! Sőt, a fiatalok körében egyre népszerűbb a tornacsukás veterán politikus, akiről most épp filmet forgatnak – amit persze nem ő rendelt meg önmagáról.

A pécsi közgyűlésen is téma volt Gyurcsány szülinapja, ugyanis az ülés kezdetekor az egyik DK-s képviselő a beköszönéskor azonnal be is mondta, hogy boldog születésnapot kíván Gyurcsány Ferencnek. Egészen pontosan így nézett ez ki:

Ettől csaknem rosszul lett Kővári János, az ÖPE politikusa, belvárosi önkormányzati képviselő, akinek beszólása – „Ú, a legjobbkor…” – hallatszik is a közvetítésen. Végül annyira felhúzta magát DK-s kollégáján Kővári, hogy önálló posztot is szentelt a szülinapozós akciónak a közösségi oldalán.

Majd még egyet, ahol leírta, mi a problémája. Kapott is rá választ:

Pár napja volt téma egyébként még az országos sajtóban is Hoppál Péter, aki – köröket verve a többi fideszes politikusra – nyalókás képpel tudott boldog születésnapot kívánni Orbán Viktornak.