Címlap Baranya Nem mindennap...

Nem mindennapi autós üldözés zajlott Mohácson

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem mindennapi autós üldözés zajlott február elsején Mohácson. A BMRFK tájékoztatása szerint egy személygépkocsit, valamint az abban utazókat akarták intézkedés alá vonni a rendőrök délután a Pécsi úton, azonban a gépjárművezető a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott.

A járőrök követni kezdték az autóst, aki a városban egyre nagyobb sebességgel próbált menekülni, még a gyalogosok részére fenntartott sétálóutcán is áthajtott. Mielőtt a rendőrök a Deák téren intézkedés alá vonták a járművet, a sofőr és az utasa helyet cserélt.

A rendőrök elfogták az autóban tartózkodó 35 éves helyi férfit, valamint 26 éves feleségét. Megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök előállították a párt a rendőrkapitányságra, majd a férfit kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene közúti veszélyeztetés miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság, az egyéb közlekedési jogsértéseket pedig szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Íme egy videó az üldözésről: