Címlap Közlekedés Hétfőtől ismé...

Hétfőtől ismét változások a Tüke Busznál!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kormány döntése értelmében lassú és fokozatos újranyitás keretében április 19-én a bölcsődék, az óvodák megnyitják kapuikatl. Az alsó tagozatos általános iskolások is megkezdhetik a jövő héttől személyes részvétellel az oktatást. Mindezek miatt a Tüke Busznál is az utasforgalom lassú emelkedésére számítanak, éppen ezért ismét változok a menetrend és újra az első ajtókon kell majd felszállni.

A Tüke Busz az általános iskola alsó tagozatainak részleges tantermi oktatásának a bevezetése és az esti utasforgalom élénkülése miatt április 19-én, hétfőn menetrendi módosítást vezet be, valamint a reggeli és a délutáni csúcsidőben kismértékben növelte a járatai számát. Továbbra is folyamatosan nyomon követik az utasforgalom alakulását és szükség esetén módosítják a menetrendet.

Az április 19-étől munkanapokon a megszokottnál több tartalék autóbusz áll készenlétben és amennyiben az utasforgalom azt indokolja, a rásegítő járatok közlekednek.

Emellett hétfőtől visszaáll az elsőajtós felszállási rend a Tüke Busz járatain, így ismét lehet majd az autóbuszvezetőknél menetjegyet váltani. Ugyanakkor arra kérik az utazókat, továbbra se tartózkodjanak a vezetőfülke közvetlen közelében.

A kötelező maszk használat továbbra is elengedhetetlen a pécsi tömegközlekedési eszközökön. A menetrend változásokról a társaság honlapján tájékozódhat.

Kiemelt képünk illusztráció.