Címlap Közlekedés Jó hírt kapta...

Jó hírt kaptak a pécsi autósok!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint ismert, a Tettye Forrásház több ütemben javítja a teljes Kertvárost ivóvízzel ellátó fő vízhálózati csomópontot, emiatt a Megyeri út és a Nagy Imre út közötti rendkívül forgalmas körforgalom keleti ága részlegesen ma is le van zárva.

A munkálatok során a környező szűk, régi kertvárosi utcák lakói be nem tartott sebességkorlátozásra, az egyenrangú utcákra vonatkozó szabályok figyelmen kívül hagyására és a forgalom általános növekedésére panaszkodtak. Ez utóbbi nem csak az ott élők életét tette kényelmetlenebbé, de van olyan utca, ahol az útburkolat állagromlására is panaszkodtak a lakók.

Az önkormányzat közlése szerint a korábbi kedvező időjárásnak köszönhetően a várakozások szerint a beruházás egy héttel a tervezett határidő előtt, már január 21-i hétvégére elkészülhet, amennyiben ezt a komolyabb csapadék nem gátolja. Ezzel együtt pedig újra teljesen átjárhatóvá válik a forgalmas csomópont is.