Útlezárásra és korlátozásra kell készülni a Vásárcsarnok körül

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közleményben adta ki a Pécsi Önkormányzat, hogy Szeptember 25-én, pénteken reggel 8:00 órától hosszabb időtartamra lezárásokra és korlátozásokra kell számítani az új pécsi Vásárcsarnok építési munkálati miatt.

Az Ipar utca északi oldalán, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utca keleti oldalán a gyalogos közlekedés szakaszosan megszűnik, a járdát elkeríti a kivitelező. Gyalogos közlekedésre az Ipar utca déli oldalán, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utca 33-as számú ház és Ipar utca közötti szakaszán, az utca nyugati oldalán lesz lehetőség – derül ki a közleményből.

A Bajcsy-Zsilinszky utca keleti oldali parkolói továbbra is használhatók lesznek. A Vásárcsarnok irányából a parkolók megközelíthetőségét járdán a kivitelező biztosítja.

A munkákkal összefüggésben az Ipar utca elnevezésű megálló a Tüke Busz Főpályaudvar irányába közlekedő járatainak tekintetében (3, 6, 8, 130) áthelyezésre kerül 240 méterrel nyugati irányba a Kálvin utcába. Az Ipar utca felől a Vásárcsarnok felé közlekedő járatok számára nem lesz ideiglenes megálló, ezek (33, 60, 60Y, 103, 109E járatok) a Bőrgyár után csak a Vásárcsarnoknál állnak meg.

Parkolásra a felüljáró alatti, az Ipar utca irányából megközelíthető parkolót javasoljuk.

Előző sztori

Dárdai Akadémia: nyolcszázmillió hiányzik a büdzséből, de találtak áthidaló megoldást

Következő sztori

Bezárna egy óvodát az önkormányzat Pécsett, és jó döntést hoz ezzel!