Címlap Krimi Autómakettet ...

Autómakettet csenő tolvajt fogtak Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A BMRFK tájékoztatása szerint egy pécsi szálló vezetője tett feljelentést a rendőrségen január 21-én arról, hogy a szálló társalgójában található vitrinből egy százezer forint értékű autómakettet, az egyik szobából pedig egy törölközőt tulajdonítottak el. A hoteltulajdonos visszanézte a kamerafelvételeket, amely alapján felismerte a tolvajt, aki az egyik vendégük volt.

A rendőrök pár órán belül Pécsett, a Diana téren elfogták a lopással gyanúsítható 28 éves helyi férfit. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Tettét beismerte, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy miután ellopta az autómakettet, azt eladta egy ismerősének párezer forintért, a törölközőt pedig egy kukába dobta.

A rendőrök a férfi ismerősénél megtalálták, majd lefoglalták a makettet, és február 4-én visszaadták azt a tulajdonosnak. A gyanúsított ellen lopás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.