Címlap Baranya Betörtek a si...

Betörtek a siklósi vásárcsarnokba, a tettes otthagyta a telefonját és az iratait

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A BMRFK tájékoztatása szerint a siklósi nyomozók március 22-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 24 éves egyházasharaszti férfit, a gyanú szerint ugyanis a férfi március 21-én 22 óra 30 perc és március 22-én 2 óra között befeszítette a siklósi vásárcsarnok ajtaját, majd bement az épületbe.

A betörő az egyik ruhaüzlet ajtajáról letépte a redőnyt, és onnan eltulajdonított egy sportcipőt. Ezután a csarnokban lévő fogasról ellopott egy kabátot, majd a húsboltba is megpróbált betörni, ugyanis az üzlet oldalán lévő redőnyt letépte, a mögötte lévő üveggyapotot pedig kiszaggatta, azonban a helyiségbe nem jutott be. A férfi az egyik zöldségeskocsit is átkutatta, a rajta lévő ládákat szétdobálta, az egyiket össze is törte.

A rendőrök hamar beazonosították a feltételezett elkövetőt, ugyanis a helyszínen hagyta a mobiltelefonját és az iratait is. Ezután a lakásáról előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán beismerte tettét. Az eltulajdonított cipőt és kabátot megtalálták nála, majd lefoglalták azokat. Ellene lopás, valamint lopás kísérlete miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.