Csaba

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Börtönbe megy a kiskorúak előtt, online maszturbáló pécsi férfi

Hirdetés

A Pécsi Járásbíróság május 5-én ítélte Gy.I. vádlottat, mint különös visszaesőt 2 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt halmazati büntetésül 1 év 2 hó börtönre és 2 év közügyek gyakorlásától eltiltásra. A bíróság a vádlott vonatkozásában a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét kizárta.

A bíróság közleménye szerint a vádlott 2018-ban kamu Facebook-profilt hozott létre, hogy ezzel cserkéssze be a kiskorúakat. Először ismerősöket gyűjtött, majd olyan lányok Facebook oldalát kereste fel, akikkel valamilyen közös ismerősön keresztül kapcsolatba tudott lépni. Miután az általa kiszemelt két kiskorú sértettel a Facebookon megismerkedett,  telefonon videohívásokat kezdeményezett, majd az élő videóhívás kiskorú sértettek általi fogadásakor a vádlott a telefon kamerája előtt ülve önkielégítést végzett, a videón arca nélkül, merev állapotú nemi szervét a kiskorú sértetteknek mutogatta.

A vádlott szándéka nemi szervének más előtt történő mutogatásával és a más előtt végzett önkielégítéssel saját nemi vágyának felkeltésére és kielégítésére irányult. Az ítélet nem jogerős, a vádlott enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Hirdetés

Előző sztori

Orbán Viktor: Valószínűleg már nem nyitnak ki az iskolák a nyári szünet előtt

Következő sztori

Vigyázat! Kamu otthoni gyorsteszteket akarnak ránk sózni a neten!

Legutóbbiak innen: Krimi