Címlap Krimi Borzalmas rés...

Borzalmas részletek derültek ki a csecsemőgyilkosságról: édesanyja ledobta a hegyről a babát?!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elképzelhető, hogy előre kitervelte és különös kegyetlenséggel hajtotta végre a horvát édesanya azt a csecsemőgyilkosságot, amely az egész országot megdöbbentette. Amint azt lapunk is megírta, a márfai szőlőhegyen megszülte, majd magára hagyta gyermekét, aki a szakszerű orvosi ellátás ellenére is életét vesztette.

A helyszínre keresőkutyával érkező rendőröknek és a rendőrorvosnak azonnal feltűnt, hogy az újszülött gyermeken zúzódásos sérülések vannak – számolt be az ATV Híradója. Mindebből arra következtetnek, hogy

az anyja nem csak megszülte és magára hagyta a csecsemőt, hanem le is dobta a hegyről!

A mindössze két kilogrammos baba egy egész éjszakát töltött ellátatlanul a bozótos területen, ahol nem volt melegebb 12 foknál.

„Végső soron egy keringési-légzési elégtelenség lépett fel súlyos vérképes eltérésekkel. Ugyanakkor még maga a trauma is okként említhető, hisz a sérülései alapján zuhant is a gyermek. Látszott, voltak is erre utaló jelek is a csecsemőn” – fogalmazott Szász Mária, a PTE Gyermekklinikájának főorvosa.

Az anya egyelőre nem ismerte be tettét, az őt kihallgató rendőröknek azt mondta, nem emlékszik a történtekre, sőt, azt sem tudja, hogy szült volna. Amennyiben bebizonyosodik, hogy előre kitervelte a csecsemő megölését, és a bíróság megállapítja, hogy tettét különös kegyetlenséggel követte el, akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik, amelyet valamely magyar büntetésvégrehajtási-intézményben kell majd letöltenie.