Címlap Baranya Drogdílereket...

Drogdílereket kapcsoltak le Baranyában

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A siklósi járőrök január 16-án hajnalban Diósviszlón, a Petőfi utcában intézkedés alá vontak egy 29 éves vajszlói férfit. A BMRFK közlése szerint az intézkedés során a rendőrök kristályos, kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, és kihallgatták gyanúsítottként, a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt amfetaminra és metamfetaminra pozitív jelzést adott.

A rendőrök az adatgyűjtést követően elfogtak és előállítottak további három férfit, majd őket is kihallgatták gyanúsítottként. Az alkalmazott kábítószer-gyorsteszt mindhármukkal szemben jelzett. A rendőrök a gyanúsítottak házaiban kutatást tartottak, amelyek során kábítószer gyanúját keltő anyagokat foglaltak le.

A 31, 29 és 23 éves férfiakat őrizetbe vették. Ellenük kábítószer-kereskedelem, egy 32 éves férfi ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi rendőrkapitányság.