Címlap Baranya Egymás után k...
Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két férfi is kirámolt egy drávasztárai családi házat – egymástól függetlenül.

A BVRFK közlése szerint a rendőrségre március 1-jén arról érkezett bejelentés, hogy betörtek egy drávasztárai házba, és onnan különböző tárgyakat loptak el. A ház ablakát betörték, majd azon bemásztak és elloptak egy hangfalpárt, az egyik nyitott melléképületből elvittek egy kanapét, egy lakattal zárt épületrészből pedig egy robogót is eltulajdonítottak. A rendőrök az esettel kapcsolatban egy 22 éves helyi férfit fogtak el, aki a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A házból azonban más tárgyak is hiányoztak, így a rendőrök tovább vizsgálták az esetet, majd beazonosítottak és elfogtak egy másik, 62 éves helyi férfit is, akit azzal gyanúsítanak, hogy a korábban betört ablakon keresztül bemászott az épületbe, ahonnan többek között seprűt, létrát és fémpolcot is ellopott.

A rendőrök a két férfinál megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyakat, amelyek eltulajdonításával a gyanúsítottak mintegy 250 ezer forint kárt okoztak a sértettnek.

A két férfi ellen lopás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.