Rossz trend: egyre több részeg sofőr okoz balesetet Baranyában

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyolcan sérültek meg egy hét alatt

Baranya megye közútjain április 5-e és 11-e között 11-en sérültek meg közúti közlekedési balesetben. Összesen 37 közlekedési baleset történt, amelyből nyolc személyi sérüléssel járt. A személyi sérüléses balesetek mindegyike könnyű sérüléssel végződött – derül ki a megyei rendőr-főkapitányság adataiból.

Sok a gyorshajtó

A nyolc sérüléssel járó baleset közül öt esetben ismét a gyorshajtásé volt a főszerep. A kerékpárral, motorkerékpárral, valamint a személygépkocsival közlekedők közül is többen elvesztették uralmukat a jármű felett, lesodródtak az útról, majd füves területre hajtottak, vagy út szélén várakozó járműnek ütköztek.

Egy balra kanyarodó jármű vezetője is balesetet okozott, amikor nem győződött meg arról, hogy előzését már megkezdte egy másik jármű, és összeütköztek. Elsőbbség meg nem adása miatt is történt baleset, valamint egy járművezető a követési távolság helytelen megválasztása miatt az előtte fékező és megálló két autót törte össze.

Idén már 11 esetben okozott bajt a pia

Az elmúlt héten a járművezetők közül két esetben is felmerült az ittaság gyanúja. Idén már 11 balesetet okoztak ittasan.

Előző sztori

A pécsi virológus szerint ősszel érkezik a negyedik hullám!

Következő sztori

Közelíti a 25 ezret a baranyai fertőzöttek száma

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1