Ez igen: füstmérgezéstől mentett meg egy nőt, de egy eltűnt asszonyt is megtalált a pécsi rendőrpáros!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi járőrpár előszőr füstből mentett ki egy alvó nőt, nem sokkal később pedig egy eltűnt nőt is megtaláltak.

Békésen aludt a füstben a nő

A rendőrségre június 7-én 16 óra 18 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsen, a Polgárszőlő utcában egy lakásból füst terjeng. A rendőrök a helyszínre érve bekopogtak a lakás ajtaján, de nem válaszolt senki, így még a tűzoltók megérkezése előtt befeszítették az ajtót, és azonnal látták, hogy

a konyhában lévő tűzhelyen egy serpenyőben ég az olaj. Azonnal levették az edényt a tűzről, és a mosogatóba rakták, így lángra kapni már semmi nem tudott. Elkezdték átvizsgálni a lakást, és az egyik szobából pont akkor lépett ki az ott lakó nő.

Azt mondta, nem hallotta a kopogást, mert aludt, az olajat pedig valószínűleg ottfelejtette a tűzhelyen. Kivitték a füstös lakásból, és azonnal mentőt hívtak hozzá. Mint kiderült, nem sérült meg, így alapos szellőztetés után visszatérhetett a lakásába.

Eltűnt asszonyt találtak meg

A járőrpártól az intézkedés után újabb segítséget kértek: 16 óra 43 perckor arról érkezett bejelentés, hogy péntek óta nem találnak egy kővágószőlősi nőt, így ők is azonnal a keresésére indultak. A két körzeti megbízott a lakóépület mögött ötven méterre, egy bokor alatt találta meg a nőt. Az asszony térben és időben dezorientált volt, ezért a rendőrök orvosi segítséget kértek neki. A kiérkező mentők a nőt kórházba szállították.

(Kiemelt kép: Pexels)

Előző sztori

Valami eltörött: a PÁPÁT EKÉZTE a jobboldali Sajtóklub

Következő sztori

Tűzoltók lepték el Tüskésrétet, de nem volt baj, sőt!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1