Címlap Krimi Fegyházban fo...

Fegyházban folytathatja az általános iskola előtt perverzkedő pécsi hajléktalan

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Járásbíróság tegnap kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt, mint többszörös visszaesőt, halmazati büntetésül kettő év három hónap fegyházra és három év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte, valamint megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

A bíróság szerint a vádlott férfi – aki többször volt már elítélve szeméremsértés vétsége miatt – hajléktalanként él Pécsett.

Tavaly szeptember 26-án délután a férfi részegen ücsörgött egy pécsi buszmegállóban, amikor észrevette, hogy egy nő várakozik a buszra. Először pénzt kért tőle, majd miután a nő közölte vele, hogy nem tud pénzt adni, a férfi beszólt neki, hogy „nagyon dögös” és „jól néz ki”. Majd a padon ülve lehúzta a nadrágját, és miközben a nőt nézte, önkielégítést végzett.

A sértett nő, valamint a helyszínen tartózkodó másik nő felszólították a vádlottat, hogy hagyja abba az önkielégítést, és közölték vele, hogy értesítették a rendőrséget, mire a vádlott felhúzta a nadrágját és átment az út másik oldalára, ahol leült az egyik padra, ismételten lehúzta a nadrágját, és miközben a sértettet nézte, folytatta az önkielégítést.

A bíróság közlése szerint a perverz két nappal később délelőtt – már részegen – az egyik pécsi általános iskola bejárata előtt lévő padon ülve ismét önkielégítést végzett, amikor meglátott egy nőt. A vádlott odaszólt a sértettnek, hogy „figyeljen ide”, majd – közben folytatva az önkielégítést – megkérdezte a sértettől, hogy „kislány, itt tanul?”. Miután észlelte a vádlott cselekményét, a sértett közölte a vádlottal, hogy értesíti a rendőrséget, mire a vádlott elhagyta a helyszínt.

Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentettek be elsődlegesen felmentés, másodlagosan a büntetés enyhítése végett, az ügyész pedig három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozata megtételére, így a bíróság határozata nem jogerős.