Címlap Balhé Kétszer is on...

Kétszer is onanizált a nyílt utcán egy perverz hajléktalan Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Járásbíróság szeptember 30-án elrendelte egy hajléktalan életmódot folytató férfi letartóztatását egy hónapra kétrendbeli szeméremsértés vétsége alapos gyanúja miatt – közölte a Pécsi Törvényszék.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított szeptember 26-án a délutáni órákban Pécsen, egy élelmiszerbolttal szemben található járdaszakaszon, egy autóbuszra váró nőtől pénzt kért, és amikor elutasító választ kapott, letolta előtte a nadrágját és önkielégítést végzett.

Két nappal később a gyanúsított Pécs belvárosában, a délelőtti órákban egy általános iskola előtti téren található padon ülve, ittas állapotban önkielégítést végzett, és közben megszólított egy arra járó lányt is.

A bíróság szerint a gyanúsított hajléktalan életmódot folytat, az ország több városában fordul meg, gondnokság alatt áll, személyiségzavarban szenved.

Többszörösen büntetett előéletű erőszakos vagyon elleni bűncselekmények, személy elleni erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt, jelenleg – hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt – más büntetőeljárás hatálya alatt is áll.

A bíróság szerint a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén igyekezne a büntetőeljárás hatálya alól kivonni magát, megszökne, elrejtőzne és újabb bűncselekményt követne el, így elrendelték a letartóztatását egy hónapra.

Az ügyész és a gyanúsított a bíróság végzését tudomásul vette, a gyanúsított védője az ülésen nem volt jelen, neki öt nap áll rendelkezésére az esetleges fellebbezés bejelentésére, így a bíróság határozata nem végleges.