Címlap Baranya Gombászni ind...

Gombászni indult, majd eltűnt egy sellyei férfi, a körzeti megbízottnak köszönheti az életét

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gombát szedni indult egy férfi Sellyén, majd eltűnt, a körzeti megbízott találta meg – közölte a BMRFK.

A rendőrségre november 4-én egy nő tett bejelentést, hogy eltűnt az apja. Elmondása szerint az apja 8 óra körül elment gombát szedni, azonban nem ért haza.

A nő minden nap el szokott menni hozzá, így tűnt fel neki, hogy már délután van, azonban az apja még mindig nem ért haza. Elindult megkeresni azon az útvonalon ahol a férfi gombászni szokott, de nem találta.

Miután bejelentette az eltűnést, a rendőrség azonnal megkezdte a keresést. Marosics Tamás rendőr főtörzszászlós, a Sellye Rendőrőrs körzeti megbízottja is részt vett a keresésben. Épp a férfi házának környékét ellenőrizte, amikor egy közeli telken észrevett egy pajtát, és eldöntötte, hogy ott is körülnéz. Benézett, és látta, hogy az tele van pakolva szekrényekkel, falécekkel, fagerendákkal, de feltűnt neki egy kosár is, amely az ott tárolt dolgokhoz képest nem volt poros, így bement a pajtába.

A férfit kihűlve, a földön fekve találta meg, nagyon rossz állapotban. Kommunikálni sem tudott, ezért a körzeti megbízott nem is habozott, azonnal mentőt hívott. A kiérkező mentősök elmondták, hogy a férfi valóban kihűlt, és nagy szerencse, hogy a rendőr még időben találta meg. A férfit azonnal kórházba szállították.