Holtan találtak egy újságírót Siófokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A kezében fegyver volt, azt feltételezik, hogy szerelmi bánat miatt végzett magával.

Media1 információi szerint fegyverrel a kezében, holtan találták meg az 50 év körüli férfit siófoki otthonában vasárnap délután.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a Media1 érdeklődésére telefonon hétfőn megerősítették, hogy közigazgatási eljárást folytatnak az ügyben. Arra a kérdésünkre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást. További részleteket az eljárás érdekeire tekintettel nem árultak el.

A Media1 más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt szerelmi bánat miatt végezhetett magával egy szakítás után, vagyis feltételezhetően halála nincs összefüggésben a Siófoki Hírhét és a Balatoni Hírmondónál, valamint a Somogyi Hírmondónál korábban betöltött egykori főszerkesztői, illetve fotós megbízatással.

Előző sztori

Baranyába is ellátogat a „Gyurcsány-terrort” bemutató vándorkiállítás

Következő sztori

A pécsi fuvolatanár, aki rajzokkal jutalmazza a diákjait és a városról is szívesen fest képeket

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1