Címlap Krimi Holtan talált...

Holtan találtak egy újságírót Siófokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kezében fegyver volt, azt feltételezik, hogy szerelmi bánat miatt végzett magával.

Media1 információi szerint fegyverrel a kezében, holtan találták meg az 50 év körüli férfit siófoki otthonában vasárnap délután.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a Media1 érdeklődésére telefonon hétfőn megerősítették, hogy közigazgatási eljárást folytatnak az ügyben. Arra a kérdésünkre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást. További részleteket az eljárás érdekeire tekintettel nem árultak el.

A Media1 más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt szerelmi bánat miatt végezhetett magával egy szakítás után, vagyis feltételezhetően halála nincs összefüggésben a Siófoki Hírhét és a Balatoni Hírmondónál, valamint a Somogyi Hírmondónál korábban betöltött egykori főszerkesztői, illetve fotós megbízatással.