Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Home made pánikszobában rejtőzött a pécsi bandita

A Police.hu közlése szerint elfogtak egy férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben, egy fal mögött kialakított búvóhelyen találtak rá a járőrök.

Hirdetés

Egy pécsi lakóházhoz érkeztek ki a rendőrök 2020. június 10-én 10 óra 15 perckor, mivel információ merült fel egy többszörösen körözött személy tartózkodási helyével kapcsolatban.

A helyi férfi ellen összesen hat körözés volt érvényben, többek között csalás, hamis vád, valamint pénzhamisítás miatt is bocsátottak ki ellene elfogatóparancsot.

A körözött férfi – aki két éve bujkált a rendőrök elől – a melléképület pincéjében, a fal mögött alakított ki magának búvóhelyet, itt találtak rá a rendőrök.

A 42 éves férfit elfogását követően előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd a további intézkedések végrehajtására átadták az illetékes hatóságoknak.

Hirdetés

Előző sztori

„Olyan kiállításokat szeretnék Pécsett, amelyekért ide kell jönni – nem pedig Budapestre!"

Következő sztori

Sanyi, Inci és Morci üzenik a pécsieknek: „Vigyetek el!”

Legutóbbiak innen: Krimi