Címlap Krimi Idős asszonyo...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Komlói Rendőrkapitányság rablás miatt folytat eljárást ismeretlen személyek ellen.

A vármegyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ismeretlen elkövetők január 5-én 19 óra 30 körül Komlón, a Köztársaság utca 7. szám alatti parkolóban egy idős nőt késsel megfenyegettek, majd kitépték a kezében lévő szatyrát, miközben a földre lökték. A szatyorban lévő értékeket, többek között egy táblagépet, valamint egy pénztárcát bankkártyával és iratokkal együtt magukkal vitték.

A Függetlenség utca 38. szám alatt található pékség előtti útszakaszon január 20-án 21 óra 30 perc körül ismeretlen személyek késsel fenyegetve szintén egy idős nőt szólítottak fel az értékei átadására. A sértett ennek eleget tett, és átadta az elkövetőknek a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját.

A két feltételezett elkövető 20-25 év körüli, 180 cm magas, vékony testalkatú férfi, akik sötét ruházatot viseltek, és arcukat eltakarták.

A Komlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti időpontokban a környező utcákban, illetve a szilvási és somági városrészekben közlekedett éa a feltételezett elkövetőkkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármiféle információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Komlói Rendőrkapitányságon.