Címlap Politika Beindul a hev...

Beindul a hevesnek ígérkező politikai szezon Pécsett kedden

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Többhetes „téli szünet” után kedden lesz az idei év első testületi ülése, vagyis közgyűlése. A képviselőknek 28 napirendi ponton kell majd átverekedniük magukat, de ez még bővülhet, ha a korábbi időszakhoz hasonlóan helyben kiosztásos előterjesztésekkel is operál a városvezetés, amelyeket az ülés pillanatáig nem láthatják a mezei képviselők.

A közgyűléssel hivatalosan is kezdetét veszi az idei év politikai szezonja Pécsett, és mivel fél év múlva választások lesznek, különösen izgalmasnak ígérkezik ez a pár hónap – azoknak főleg, akiket érdekelnek a közügyek.

A keddre tervezett napirendeket ITT lehet megtekinteni, a Pécs Aktuál a hagyományoknak megfelelően tudósítani is fog természetesen a legfontosabb vagy legérdekesebb döntésekről, vitákról, szócsatákról.

Minden jel szerint heves politikai vitákkal tarkított hónapok következnek majd, ráadásul „beérhetnek” azok a nyomozások is, amelyekben érintett a városvezetés. Ezekből immár öt van eddig, legalábbis ennyiről lehet tudni nyilvánosan. Akit ezek az ügyek részletesen is érdekelnek, azoknak ezt a cikkünket javasoljuk: