Címlap Krimi Ismét nyoma v...

Ismét nyoma veszett egy pécsi lánynak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Nyerges Roxána Nadin ügyében.

A lány május 13-án este a Pécs, Ember Kálmán utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Nyerges Roxána Nadin 150 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja hosszú, egyenes, sötétbarna. Az orrán egy anyajegy, az arcán bal oldalt pedig egy piercing található. Utolsó ismert ruházata: derékig érő, zipzáros, fekete kabát, amelynek a kapucnija szőrmés, fekete tunika felső, fekete latex nadrág, fekete sportcipő.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.