Címlap Krimi Kiskorú unoka...
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szexuális erőszak miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla azt a baranyai férfit, aki többször is molesztálta kiskorú unokahúgát 2019 nyarán – közölte a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség.

A vádhatóság szerint a bűncselekmény idején a nevelőszüleivel együtt élő baranyai férfi családjához 2019 júniusában érkezett látogatóba két kiskorú unokahúga, akik a vádlottal közös szobában aludtak. Az éjszaka ittasan hazatérő férfi a telefonján a még ébren lévő idősebbik gyereknek pornográf videofelvételeket mutatott, majd a kislányt szexuálisan molesztálni kezdte.

Egy hónappal később – egy újabb látogatás alkalmával – a vádlott ismét későn ért haza, és az idősebb unokahúgával a fürdőszobában újra szexuális indíttatással erőszakoskodott.

A védelem felmentés iránti fellebbezése folytán eljáró Pécsi Ítélőtábla határozatával helybenhagyta a Pécsi Törvényszék tavaly áprilisban, első fokon meghozott ítéletét, amely a vádlottat szexuális erőszak miatt tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta.

(Fotó: Getty Images)